Over ons

Fo le Fer werd in 2015 opgestart door Julie en Tanguy in een zelfgemaakte smidse ergens te velde maar groeide zeer snel uit. Hun handgemaakte creaties sloegen aan en al snel verhuisden ze naar het eerste atelier in Maldegem en 6 jaar later naar hun huidig atelier in Oostkamp. Daar werken ze ondertussen samen met een hecht team van acht gedreven medewerkers, één voor één gedreven om het beste van zichzelf te geven. Fo le Fer is in korte tijd uitgegroeid tot dé referentie voor eigentijdse interieurprojecten in hoogwaardig messing en staal. 
Waarvoor kunt u bij Fo Le Fer terecht? 

  • Ramen en Deuren voor interieur
  • Trappen en/of trapleuningen
  • Tafels, Tafelonderstellen
  • Kastdeuren
  • Kasten, legboorden of (hang)rekken
  • Accessoires of details in uw woning
  • Oranjerieën
  • Vouwramen en/of afsluitingen van bijgebouwen (Geïsoleerde profielen in staal mogelijk)

Dit is  mogelijk in zowel messing als staal. 

Een creatief team met know-how en vakmanschap

Fo le Fer levert projecten in binnen- en buitenland en staat garant voor exclusieve ontwerpen op maat van de klant, gemaakt met respect voor de materialen en met veel liefde voor ons vakmanschap. Op basis van onze ervaring en know-how staan we ook u graag bij in uw zoektocht naar het perfecte staalproject voor uw woning of bedrijf.

Sterk staalwerk op maat voor binnen en buiten

Fo le Fer staat voor vakmanschap op maat. We plaatsen verschillende types messing- of staalwerk, van raam- en deur- partijen, trappen en spiegels tot bar- , keuken- en badkamermeubelen, en dit voor binnen en buiten. Ons cliënteel is zeer breed en varieert van particulieren tot professionele projecten voor kantoren, horecazaken en winkels. We gebruiken verschillende metaalsoorten, afwerkingsmanieren en plaatsingstechnieken, afhankelijk van het interieur en in overleg met de klant. Telkens staan superieure kwaliteit, afwerking van A tot Z en plaatsing volgens de regels van de kunst centraal - zonder compromissen, en met oog voor detail.

We zijn gespecialiseerd in het verwerken van  messing, koper en brons die we op maat patineren. Elk ontwerp is uniek en dus kan elk ontwerp ook een uniek gemaakte patine verkrijgen. De gedreven en creatieve geest van Tanguy gaat graag op zoek naar nieuwe formules dus aarzel zeker niet om hem uit te dagen! 

Maak kennis met ons team

Sven

Sven is ondertussen al zes jaar productiemedewerker bij Fo le Fer en een ware artiest met het lasapparaat. Als chef atelier staat hij mee in voor de fijne afwerking van alle stalen maatwerk. Zijn vrije tijd besteed hij liefst met vrienden en aan zijn hobby’s: Taekwondo en het afschuimen van Sci-Fi beurzen en rommelmarkten om zijn verzameling Nintendo-spelletjes aan te vullen.

Word jij onze nieuwe projectleider ?

In de functie Projectleider heb je de eindverantwoordelijkheid bij het opleveren van de werven. Je bent voor de klanten het aanspreekpunt van Fo Le Fer en functioneert als sleutelfiguur voor elk project. Je bent de verbindende schakel tussen productie en plaatsing en je doet dit vol zelfvertrouwen met oog op het eindresultaat:

- Je zorgt voor een efficiënt werfverloop
- Je zorgt er voor dat dagdagelijkse werking vlot kan blijven doorgaan door leveranciers op te volgen in functie van de projecten. 
- Je overlegt op regelmatige basis met alle betrokken partijen (intern en extern) en zorgt voor een vlot verloop van het project t.e.m. de oplevering

 

Interesse? Meer info: https://www.folefer.com/Vacatures
Soliciteer: info@folefer.com

Julie

Vrouw met ballen die als medezaakvoerder over het het reilen en zeilen van het bedrijf waakt. Onder het motto ‘ niet gaan dat bestaat niet’ timmert Julie (met succes) al jaren aan de weg om van Fo le Fer een bloeiend en innovatief bedrijf te maken, een referentie in de sector. Vaak het eerste en laatste aanspreekpunt voor onze klanten staat ze altijd klaar met een oplossing. Verliefd op fauna en flora en verslaafd aan de zee. 

Tessa

Als boekhoudster zorgt Tessa er steeds voor dat de back office goed blijft draaien. Wat is genieten voor Tessa? 
Haar twee fantastische kindjes, een gezellig uitstapje met vriendinnen of  gaan helpen in de locale duivenclub! 

Gilles

Als gedreven lasser vormt Gilles samen met Sven een dynamisch duo in het realiseren van elk maatwerk. 
Met fijnzinnige hand werkt hij elk project gepassioneerd af met de juiste precisie en details. 

Gilles is een echte dierenvriend en spendeert in z'n vrije tijd dan ook graag tijd aan het opvangen of gaan wandelen met honden 

Wesley

De charmante Wesley zorgt er voor dat elk op maat gemaakt product tot bij de klant komt met de nodige zorg. 

In z'n vrije tijd spendeert hij het liefst in z'n eigen ateliertje thuis om allerlei houtbewerkingsprojecten aan te gaan met z'n dochters of is hij als rasechte scoutser te vinden in de FOS van Knokke!