Over ons

Fo le Fer werd in 2015 opgestart door Julie en Tanguy in een zelfgemaakte smidse ergens te velde maar groeide zeer snel uit. Hun handgemaakte creaties sloegen aan en al snel verhuisden ze naar het huidige atelier in Maldegem. Daar werken ze ondertussen samen met een hecht team van zeven gedreven medewerkers, één voor één gedreven staalwerkers, installateurs en grafisch tekenaars. Fo le Fer is in korte tijd uitgegroeid tot dé referentie voor eigentijdse interieurprojecten in hoogwaardig staal. 

Een creatief team met know-how en vakmanschap

Fo le Fer levert projecten in binnen- en buitenland en staat garant voor exclusieve ontwerpen op maat van de klant, gemaakt met respect voor de materialen en met veel liefde voor ons vakmanschap. Op basis van onze ervaring en know-how staan we ook u graag bij in uw zoektocht naar het perfecte staalproject voor uw woning of bedrijf.

Sterk staalwerk op maat voor binnen en buiten

Fo le Fer staat voor vakmanschap op maat. We plaatsen verschillende types staalwerk, van raam- en deur- partijen, trappen en spiegels tot bar- , keuken- en badkamermeubelen, en dit voor binnen en buiten. Ons cliënteel is zeer breed en varieert van particulieren tot professionele projecten voor kantoren, horecazaken en winkels. We gebruiken verschillende metaalsoorten, afwerkingsmanieren en plaatsingstechnieken, afhankelijk van het interieur en in overleg met de klant. Telkens staan superieure kwaliteit, afwerking van A tot Z en plaatsing volgens de regels van de kunst centraal - zonder compromissen, en met oog voor detail.

Daarnaast verwerken we ook messing, koper en brons die we op maat patineren. Elk ontwerp is uniek en dus kan elk ontwerp ook een op maat gemaakte patine verkrijgen. De gedreven en creatieve geest van Tanguy gaat graag op zoek naar nieuwe formules dus aarzel zeker niet om hem uit te dagen! 

Maak kennis met ons team

Sven Ducoulombier

Sven is ondertussen al twee jaar productiemedewerker bij Fo le Fer en een ware artiest met het lasapparaat. Als rechterhand van Tanguy staat hij mee in voor de fijna afwerking van alle stalen schrijnwerk. Zijn vrije tijd besteed hij liefst met vrienden en aan zijn hobby’s: Taekwondo en het afschuimen van Sci-Fi beurzen en rommelmarkten om zijn verzameling Nintendo-spelletjes aan te vullen.

Anne Gielen

Vrouw met als levensmotto ‘gewoon doen!’. Als projectopvolger coordineert Anne mee de projecten en werkt ze samen met het team aan een vlot verloop van ieder project. Bezige bij die samen met haar partner volop bouwt aan een eigen stek. Als ze niet aan het werken is pikt ze graag een concertje mee, ook dan genieten zware metalen haar voorkeur!

Julie Desmidt

Vrouw met ballen die als medezaakvoerder over het het reilen en zeilen van het bedrijf waakt. Onder het motto ‘ niet gaan dat bestaat niet’ timmert Julie (met succes) al jaren aan de weg om van Fo le Fer een bloeiend en innovatief bedrijf te maken, een referentie in de sector. Vaak het eerste en laatste aanspreekpunt voor onze klanten staat ze altijd klaar met een oplossing. Verliefd op fauna en flora en verslaafd aan de zee. 

Marianne Couderé

Pittige dame, manusje van alles met tonnen ondernemers ervaring. Marianne verkocht in een vorig leven 2 eigen bedrijven om zich volop te kunnen toeleggen op haar grote passies: Yoga en Yoga-therapie. Naast haar werk bij ‘Yogasthana’, verzorgt ze bij Fo Le Fer de opvolging van allerlei administratieve taken.